PRIVAT TALEPÆDAGOG I KØGE

Privat talepædagog

Når dit barn har sproglige vanskeligheder, har det brug for hjælp!

Det har brug for grundige undersøgelser, der kan afdække, hvad udfordringerne specifikt består i, og det har brug for at dets nære omgivelser kommer det i møde med forståelse, for derved at kunne støtte det bedst muligt i udviklingen.

Ved at vælge en privat talepædagog sikrer du, at dit barns vanskeligheder kan blive undersøgt i dybden, og at den efterfølgende rådgivning og evt. undervisning bliver så vedkommende og inddragende som muligt.

Som forælder har du mulighed for at være præcis så meget med i processen, som der er behov for og som giver mest mening for dit barn og dig i de enkelte sammenhænge.

Ved at vælge en privat talepædagog har du også indflydelse på, hvornår på dagen undersøgelsen/rådgivningen/undervisningen skal finde sted og du har mulighed for at vælge om interventionen skal foregå i mit lokale eller i dit hjem.

Som privat talepædagog tilbyder jeg altså engagement, grundighed, fleksibilitet og medinddragelse i en grad, der ikke altid matches i kommunalt regi pga. stadige besparelser på området.

Læs mere om hvilke ydelser jeg tilbyder her

Læs mere om hvilke sproglige vanskeligheder, jeg tilbyder hjælp til her

HAR DU SPØRGSMÅL?